Onderdoorgang Spoorkamp Nijkerk

Na het sluiten van de overeenkomst is de design & construct verder uitgewerkt en is de bouwvergunning aangevraagd. Het ontwerp heeft geresulteerd in een open betonnen bakconstructie van 265 m1 lang en 25 m1 breed met daarin opgenomen 2 x 2 rijbanen en een verhoogd fietspad en een spoorkruising, bestaande uit een spoordek van 25 m1 lang en 12,50 m1 breed. Tevens is een waterberging met pompen opgenomen in het werk.

Nadat het voorontwerp was afgerond, werd de basisovereenkomst gesloten voor de realisatie van de onderdoorgang. Er is ongeveer 25.000 m3 zand en grond verzet en 6.000 m3 beton gestort en verwerkt.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2