Onderwijspark Ezinge Meppel

Onderwijspark

Onderwijspark Ezinge Meppel bestaat uit 22.000 m2 scholen en 6.900 m2 sportaccommodatie. In het onderwijspark zijn diverse opleidingen ondergebracht, waaronder voortgezet onderwijs, MBO-opleidingen, HBO-opleidingen, speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Hiervoor zijn allerlei voorzieningen gerealiseerd, waaronder diverse werkplaatsen, laboratoria en een theaterzaal die ook buiten schooltijden gebruikt zal worden.

NOC-NSF

De sportaccommodatie voldoet aan de richtlijnen van het NOC-NSF: buiten de diverse opleidingen wordt deze accommodatie ook gebruikt door lokale sportverenigingen. De sporthal kan ook gebruikt worden voor internationale wedstrijden.

LEAN, Social Return, GPR richtlijnen en Frisse scholen

Omdat het onderwijspark in een relatief zeer korte bouwtijd gerealiseerd moest worden, is de voortgang in zowel de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase bewaakt door middel van LEAN plannen en werken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een bouwtijd van 16 maanden. Ook onze Social Return invulling verliep naar tevredenheid van de opdrachtgever. Het gebouw voldoet aan de GPR richtlijnen met een score van 7,8 en aan de norm voor Frisse Scholen klasse A.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2