Opwaardering N350 Rijssen-Wierden

Design & construct-project

Het design & construct-project omvat het ontwerp en de realisatie van een ecoduct, een fiets-/voetgangerstunnel en een geluidsscherm, met daarnaast de aanpassingen van de parallelwegen, de aanleg van VRI’s, verbredingen van de N350 en het aanbrengen van faunatunnels. Het aandeel van Hegeman+ bestond uit het ontwerp en de realisatie van het ecoduct, de fiets-/voetgangerstunnel en het geluidsscherm.

Een architectonisch hoogstandje

De vormgeving van zowel het ecoduct als de fiets-/voetgangerstunnel is een architectonisch hoogstandje, dat de objecten fraai integreert in het landschap. De realisatie is gestart in het najaar van 2012. Speerpunt was het minimaliseren van de overlast voor de omgeving. Met name het doorgaande verkeer van de N350 ondervond minimale verstoring, doordat de fietstunnel in een weekend onder de N350 is geschoven en de ondersteuningsconstructie van het ecoduct over de N350 is gebouwd.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2