PMC 11 – Sparrow

Vliegensvlug woonklaar

Ontdek de innovatieve wereld van de eenpersoons flexwoning Sparrow, waar minimalisme, duurzaamheid en functionaliteit samenkomen om jouw ideale woonruimte te creëren.

Vrijstaand of geschakeld

Onze eenpersoons flexwoning PMC 11  is een compacte, zelfvoorzienende woning die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van één persoon. Deze flexwoning is vrijstaand en geschakeld te plaatsen. Deze moderne woonruimte is gebouwd met het oog op duurzaamheid en zekerheid, en biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het concept is ontstaan ​​als reactie op de behoefte aan betaalbare en flexibele huisvesting voor alleenstaanden in stedelijke gebieden.

Slim Ontwerp voor Optimaal Leven

De eenpersoons flexwoning is slank ontworpen om elke vierkante meter optimaal te verdelen. Klein betekent niet noodzakelijk beperkt. Elk element van de woning is doordacht en multifunctioneel, waardoor je een comfortabele leefruimte hebt zonder overbodige franje. Denk aan inklapbare meubels, verzonken opbergruimte en slanke scheidingswanden om elke centimeter te optimaliseren.
De Sparrow is  voorzien van een venster van 2,1m met een frans balkon. De keukenopstelling inclusief de wasmachine heeft een breedte van drie meter, waarbij slim gebruikgemaakt wordt van opbergmogelijkheden. De badkamer heeft naast de benodigde voorzieningen een verlengde douchecabine. 

Bekijk meer informatie op de site van Conceptenboulevard via deze link 

Impressies PMC 11

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2