PMC 13 – Falcon

Betaalbaar, duurzaam & comfortabel wonen.

Met het oplopend woningtekort wordt het steeds lastiger voor woningzoekenden om een betaalbare, comfortabele én duurzame woning te vinden. Het woonconcept van Falcon zorgt ervoor dat dit wél mogelijk is. Wij leveren binnen zes weken een volwaardige woning woonklaar op.

Vliegensvlug woonklaar

Ontdek de innovatieve wereld van de tweepersoons flexwoning Falcon, waar minimalisme, duurzaamheid en functionaliteit samenkomen om jouw ideale woonruimte te creëren.

Uniek bouwsysteem
Ons unieke bouwsysteem maakt het mogelijk om in een korte tijd een toekomstbestendige woning te realiseren die voldoet aan het Bouwbesluit. De gehele woning wordt in onze fabriek geprefabriceerd. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van weersomstandigheden, kunnen wij de kwaliteit goed borgen en kunnen wij sneller uw woning realiseren, Daarnaast beperken wij door prefabricatie onze CO2-uitstoot en overlast op de bouwlocatie.

Vrijstaand of geschakeld

Onze driepersoons flexwoning PMC 13  is een compacte, zelfvoorzienende woning die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drie personen. Deze flexwoning is vrijstaand en geschakeld te plaatsen. Deze moderne woonruimte is gebouwd met het oog op duurzaamheid en zekerheid, en biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het concept is ontstaan ​​als reactie op de behoefte aan betaalbare en flexibele huisvesting voor alleenstaanden in stedelijke gebieden.

Slim Ontwerp voor Optimaal Leven

De driepersoons flexwoning Falcon is slank ontworpen om elke vierkante meter optimaal te verdelen. Klein betekent niet noodzakelijk beperkt. Elk element van de woning is doordacht en multifunctioneel, waardoor je een comfortabele leefruimte hebt zonder overbodige franje. Pigeon is voorzien van Franse balkons, zowel vanuit de woonkamer als vanuit de
slaapkamer. Vanuit de hal zijn alle ruimtes toegankelijk en  is er ruimte voor extra opbergmogelijkheden. De badkamer heeft naast de benodigde voorzieningen een verlengde
douchecabine. Er is tevens een afsluitbare bergkast waarin de wasmachine en ander huishoudelijke apparaten kunnen
worden opgesteld. De woning heeft een open keuken in combinatie met de woonkamer. De woning beschikt over een naadloos geïntegreerde open keuken en woonkamer,
waardoor er een optimale verbinding ontstaat.

Bekijk meer informatie op de aparte Falcon website op de site van Conceptenboulevard via deze link

Impressies PMC 13

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2