Raamcontract bouwkundig onderhoud en herstel procesgebouwen Enexis

Sinds 1 januari 2024 zijn we vol enthousiasme gestart met een zesjarig onderhoudscontract voor Enexis. Enexis Netbeheer transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ons team is verantwoordelijk voor het bouwkundig onderhoud en herstelwerkzaamheden aan meer dan 2800 procesgebouwen in de regio Groningen. Tevens staan we 24/7 paraat met onze calamiteitendienst om snel en efficiënt te reageren op onvoorziene situaties.
Het contract omvat bouwkundige, schilder-, dak-, terrein- en herstelwerkzaamheden aan gas- en elektra stations. Met een vast team, uitgerust met de benodigde veiligheidscertificaten, verzekeren we niet alleen de kwaliteit van het onderhoud maar ook de veiligheid van de werkomgeving. Deze langdurige samenwerking is voor ons een mooi voorbeeld van onze strategie gericht op het bouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. We kijken uit naar de uitdagingen en successen die deze samenwerking met zich mee zal brengen.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2