Reinaerde

Opdrachtgever Stichting Reinaerde is één van de grotere zorgaanbieders aan mensen met een beperking in Nederland. Locatie De Heygraeff te Woudenberg voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Enkele jaren geleden is het plan opgevat het terrein te herontwikkelen.

 

De bouwopgave betreft het realiseren van verblijfsgebouwen, dagbestedinggebouwen en een gezondheidscentrum. Tevens worden de werkzaamheden voor de installaties en bovengrondse en ondergrondse infrastructuur gecoördineerd, voor zover gebouwgebonden. Het terrein heeft een totale oppervlakte van ca. 9 hectare. De gebouwen hebben samen een brutovloeroppervlakte van ca. 8.700 m2.

De bestaande gebouwen zijn zoveel mogelijk in gebruik gebleven door de uitvoering van de werkzaamheden in drie fases te laten verlopen. Medio juni 2010 is het project opgeleverd. Architectenbureau Inbo uit Rijswijk heeft het ontwerp verzorgd.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2