Renovatie en uitbreiding Bedrijfspand Scheerder Amersfoort

Drankengroothandel Scheerder uit Amersfoort is al meer dan 75 jaar een zelfstandig familiebedrijf en tevens een bekende naam in horecaland. De uitbreiding bedraagt ca. 1.100 m2. Het ontwerp is van Bron architectuur.

In de eerste fase worden twee bestaande gebouwen met elkaar verbonden, zodat één gebouw ontstaat. De bestaande gebouwen worden tegelijkertijd aangepast aan nieuwe logistiek. Zo wordt er onder andere een truckdock gerealiseerd en worden doorgangen voor nieuwe routes van heftrucks gemaakt. In de eerste fase gaan de dagelijkse werkzaamheden in beide gebouwen gewoon door. Na de eerste fase wordt aan de achterzijde een uitbreiding gerealiseerd, die wordt aangesloten op het bestaande gebouw zodat uiteindelijk één heel nieuw gebouw ontstaat. In de tweede fase is het in de eerste fase gerealiseerde gebouw aan de voorzijde continu in bedrijf. Voorafgaand op de bouw wordt eerst een traject in bouwteamverband doorlopen, zodat de uitvoeringsduur beperkt kan blijven.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2