Rondje langs de werken!

Spooronderdoorgang Elst

In Elst vliegen de eerste kuubs door de leidingen en wordt dan ook de eerste werkvloer gestort. Daarmee krijgt het spoordek dat ingereden wordt tijdens een 100-urige buitendienststelling in augustus dit jaar vorm. Wederom een prachtig civiel project dat we samen met Mobilis TBI realiseren voor ProRail!

Radiotherapiegroep Apeldoorn

???????? ???????! Woensdag 1 april hebben we een belangrijk deel van ons project voor Radiotherapiegroep in Apeldoorn opgeleverd. De twee bestralingsbunkers en de voorruimten in het nieuwe gebouw zijn klaar! Om de röntgenstraling tegen te kunnen houden hebben de wanden een dikte van bijna 2 meter en is het bunkerdek maar liefst 2,6 meter dik.

Vanaf donderdag 2 april gaat Elekta de eerste versneller opbouwen in de bunker. Het opbouwen, testen en in bedrijf stellen zal ongeveer zes weken vergen. In die periode gaan wij volop door met het afwerken van het voorste deel van het gebouw, de back-office. Ook de groene gevel krijgt vorm, het einde is in zicht en wat wordt het mooi!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2