Rondje langs de werken in Amsterdam en Zaandam!

In Amsterdam en Zaandam realiseren wij verschillende projecten. Deze keer gaan wij in “project uitgelicht” in op 3 totaal verschillende projecten. Eén ding hebben ze gemeen. Alle 3 projecten zijn op hun eigen manier logistiek uitdagend!

Op de Spooroverbouwing in Zaandam is in het weekend van 28 en 29 september hard doorgewerkt. Tijdens een trein vrije periode is de “oude” brug, die jarenlang de toegang is geweest tot het station, verwijderd en zijn de leuningen vervangen.

Bij de Tramremise GVB zijn we begonnen met het aanbrengen van de damwandkuip. Tevens zijn we gestart met de onderkist voor het maken van de 2 prefab betonplaten voor het inloopspoor die we medio november gaan inhijsen. De zwaarste plaat weegt maar liefst 32 ton!

Ook de werkzaamheden bij de afbouw van parkeergarage Rokin, in het hartje van Amsterdam, zijn inmiddels ver gevorderd. De liftinstallaties zijn opgebouwd en de verdiepingsvloeren zijn gestraald en voorzien van coating. Tevens zijn alle benodigde parkeersystemen aangebracht. De komende periode zal in het teken staan van de laatste bouwkundige werkzaamheden en het testen van de aanwezige installaties.

De vorderingen op onze projecten in Amsterdam en Zaandam zijn mooi in beeld gebracht in onderstaande collages.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2