Rondje langs de werken!

In “Rondje langs de werken” geven we deze keer weer een korte toelichting op drie mooie en zeer diverse projecten.

Station Assen

Station Assen was natuurlijk al een echte eyecatcher, maar de glazen gevel maakt het wel af! Dit zorgt niet alleen voor een nog mooier plaatje, maar ook voor een aangenaam klimaat op het station.

Filmtheater Mimik te Deventer

Bij het project “Filmtheater Mimik”, in opdracht van de gemeente Deventer, zijn we ondertussen in de afbouwfase aanbeland. Enkele weken geleden is de betonvloer gestort en monolithisch afgewerkt. De gevel en het dak zijn dicht en we zijn begonnen met de inrichting van de theaterzalen.

Fundatie IJsselland Ziekenhuis – Capelle aan den IJssel

We staan in onze kracht op uitdagende, complexe locaties. Dit laten we ook in Capelle aan den IJssel zien. Voor het IJsselland Ziekenhuis maken wij de betonnen fundatie waar vervolgens nieuwe prefab operatie kamers op worden geplaatst. Uitdagend aan dit project is het relatief korte tijdsbestek waarin de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Daarnaast geldt voor dit project ook weer dat we werken op “postzegelformaat”. Dit zorgt ervoor dat de afstemming met de stakeholders erg belangrijk is. De ambulancepost moet te allen tijde bereikbaar blijven. Logistiek gezien weer voldoende uitdaging dus! Net voor ons kerstreces wacht ons nog een hoogtepunt. We storten dan 640 m3 beton van de door ronde- en V-kolommen gedragen 50 cm dikke fundatievloer van maar liefst 1280 m2.

Hieronder een visuele weergave van de bovengenoemde projecten!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2