RWZI Losser

De elektrotechnische en mechanische werkzaamheden waren onderdeel van de opdracht. Voor de uitbreiding zijn er diverse onderdelen worden, zoals 3 slibopslagtanks, debietmeterput, slibaanvoerput, slibafvoerput, terreinrioleringsput, tussengemaal met anaërobetank, 3 lavafilters, een metaalzoutenopslag en doseerinstallatie. Het bedrijfsgebouw is eveneens verbouwd en er zijn aanpassingen uitgevoerd aan het blowergebouw, de containerruimte, het roostergoedgebouw, de zandvanger en de anaëratietank. De realisatie van diverse leidingtechnische werkzaamheden, verhardingen en metaalconstructies behoorden ook tot de opdracht. Eind 2011 is de oplevering  van het totale project geweest. De opdrachtgever was Waterschap Regge en Dinkel en de directie werd gevoerd door Grontmij Nederland BV.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2