Stations Vleuten en Utrecht Terwijde

De stations Vleuten en Terwijde maken de Vinex-locatie Utrecht Leidsche Rijn beter bereikbaar. De stations krijgen een luxe ‘jaren 60 retro’-uitstraling, met gekleurde tegels, wachtruimten, transparante gevels en een bijzondere klok. De vormgeving is verzorgd door Movares, die tevens de directie voert op het werk.

De werkzaamheden bestaan uit de bouw van een onderstation, een relaisgebouw, vier perronkappen van elk ruim 100 meter lang, alsmede het leveren en monteren van enkele honderden meters geluidsscherm. Tot de opdracht behoren tevens alle elektrotechnische werkzaamheden en alle werkzaamheden op het gebied telecommunicatie. De activiteiten aan de haltes zijn afgestemd op de werkzaamheden aan de spoorverdubbeling van het spoorwegtracé Utrecht-Woerden. De doorlooptijd van het project bedraagt vier jaar met een oplevering in 2010.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2