Universiteitsmuseum Utrecht

Bij de werkzaamheden is een gedeelte van het kantoordeel bij het museumdeel aan getrokken. Daarnaast is een aantal kantoren bij elkaar gevoegd, waardoor het geheel een opener karakter heeft gekregen. In het kantoordeel is tevens een hoge expositieruimte gemaakt: hiervoor werd een tussenverdieping gesloopt. In het  museumgedeelte, dat in gebruik is gebleven tijdens de werkzaamheden, en in het depot zijn alleen de brandmeldinstallaties vervangen.

De elektrische, beveiligings- en brandmeldinstallatie zijn aangepast aan de huidige eisen. De ramen in de kozijnen zijn vervangen en alle kozijnen werden voorzien van gedeeltelijk zonwerend en/of inbraakwerend isolatieglas. Alle kozijnen, ramen en deuren zijn geschilderd en alle binnenwanden werden gesausd. Het gehele pand is voorzien van nieuwe vloerbedekking. De totale renovatietijd bedroeg 6 maanden.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2