Veilig Bewust Certificaat trede 4

Hegeman is gecertificeerd op trede 4 van het certificatieschema “Veiligheidsladder”. De auditors benadrukten het feit dat Hegeman een mooie club mensen heeft die zich verantwoordelijk voelen voor het werk en die betrokken zijn bij het wel en wee van Hegeman. Een mooier compliment hadden we wat ons betreft niet kunnen krijgen! Een prachtige beloning na hard werken. Nu met elkaar de ingeslagen weg verder volgen met veiligheid als absolute topprioriteit!

Veilig Bewust Certificaat – Trede 4

Wat betekent dit voor Hegeman als organisatie?

Er wordt werk gemaakt van veiligheid en dat wordt gewaardeerd. Hegeman heeft veiligheid hoog in het vaandel staan onder het motto “Bouw Bewust, Bouw Veilig”! Met de certificering voor trede 4 hebben we aantoonbaar een belangrijke stap gezet met betrekking tot het bewust veilig werken. Het is voor ons als continu verbeterende organisatie een bevestiging dat we ook op het gebied van veiligheid op de goede weg zijn en streven ernaar dit de komende jaren vast te houden en nog verder te brengen.

We vinden het van belang dat we transparant zijn over hoe wij denken en handelen met betrekking tot veiligheid, zodat niet alleen wij zelf maar ook onze bouwpartners hierin aansluiting vinden. Vandaar dat de volgende documenten openbaar stellen:

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2