Verbouwing theater de Speeldoos

Op dit moment heeft Hegeman de voorlopige gunning ontvangen voor het project “Verbouwing Theater de Speeldoos” te Baarn. Na definitieve gunning nemen we als uitvoerend expert plaats in een bouwteam om mee te denken over de uitvoering/bouwmethodiek ten aanzien van de bouwkundige werkzaamheden voor de verbouwing, maar ook over de verduurzaming van het ontwerp. De bouwteamfase waarin het ontwerp en het opstellen van de begroting verder wordt uitgewerkt zal duren tot medio mei 2020. Vervolgens hebben we tot augustus 2020 om het project voor te bereiden.

De realisatie van het project omhelst de sloop van het voorste gedeelte van het pand waar vervolgens een nieuw deel zal worden gebouwd. Daarnaast zullen tussenliggende ruimten worden verbouwd. Het nieuw te bouwen deel en het te verbouwen deel worden gebruikt als bibliotheek, foyer, café en garderobe. De uitvoeringswerkzaamheden staan gepland om eind augustus 2020 te starten, waarna het project mei 2021 zal worden opgeleverd.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2