Woonhuis Den Haag

De opdracht bestaat uit het herbestemmen van een bestaand gebouw op het Norfolkterrein in Scheveningen. Een deel van het gebouw wordt gesloopt en een deel zal worden aangepast. Op de plaats van het gesloopte deel wordt een nieuwe oefenruimte voor het Residentie Orkest gerealiseerd. Begin 2014 is begonnen met de sloopwerkzaamheden, waarna aansluitend de nieuwbouw is gestart. Van de bestaande loods die omgebouwd is de gevel vervangen en de binnenruimte wordt aangepast. Ondanks de enorm korte voorbereiding van het moment van opdracht tot de start van de bouw loopt het werk op planning en zal voor het einde van het jaar worden opgeleverd.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2