Services

Naast de disciplines Infra, Utiliteitsbouw en Transformaties verzorgen wij bij Hegeman Bouw & Infra ook het volledige beheer en onderhoud van gebouwen. Onze afdeling Services richt zich op bestaande gebouwen en hun gebruikers. Wij renoveren, transformeren, verbouwen, beheren, onderhouden en verduurzamen uw vastgoed. Wij hebben veel ervaring met het (ver)bouwen en onderhouden van o.a. parkeergarages, zorgcentra, sporthallen, kantoren en schoolgebouwen. Bij Hegeman weten wij als geen ander hoe het is om te werken terwijl de dagelijkse bedrijfsvoering in het gebouw doorgaat.

Dat alles met een servicegerichte aanpak, waarbij wij verder denken dan enkel de oplossing. Wij bieden u een totale ontzorging, waarbij menselijk contact, snelle afhandeling en een hoog kwaliteitsniveau centraal staan.

 

 

Services

Renoveren, transformeren en verbouwen

Heeft u de wens om uw pand te verbouwen? Dan kunnen wij u hierbij helpen! Wij zijn gewend om te werken terwijl “de winkel openblijft”. Door een uitgebreide voorbereiding, haalbare planning, goede afstemming met alle betrokken partners en een gevoel voor omgeving zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering door kan gaan, terwijl de verbouwingswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Beheer & Onderhoud

Het uitvoeren van onderhoud is van belang voor het in conditie houden en optimaal functioneren van uw vastgoed. Bij Hegeman Bouw & Infra kunt u aankloppen voor zowel periodiek als meerjarig onderhoud. Hiervoor zullen wij allereerst een opname maken van uw pand, waarin we de huidige staat zullen vastleggen. Op basis van deze conditiemeting zullen wij in overleg met u een plan opstellen om uw vastgoed in zijn optimale staat te behouden.

Door periodiek onderhoud uit te voeren aan uw vastgoed en installaties mijdt u risico’s met betrekking tot defecten of schades. Door periodieke inspecties constateren wij vroegtijdig waar onderhoud noodzakelijk is. Na het uitvoeren van een bouwkundige opname zullen wij in samenwerking met u een onderhoudsplan opstellen.

Verduurzamen

Wilt u uw vastgoed verduurzamen? Samen met onze partners op het gebied van installaties bieden wij u een vrijblijvend plan van aanpak. Van het isoleren van de spouwmuur, het aanbrengen van HR++ glas tot het plaatsen van een warmtepomp. Wij bieden u een totaalpakket, zodat het gehele verduurzamingsproces voor u geregeld is.

Storingsdienst

Ondanks het voorkomen van storingen door bijvoorbeeld het uitvoeren van preventief onderhoud, zult u als gebouweigenaar nog steeds te maken krijgen met calamiteiten of storingen. Wij staan 24/7 paraat om urgente calamiteiten en storingen direct te verhelpen. Samen met onze vaste partners kunnen wij u op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied ontzorgen.

Het blijft niet enkel bij het oplossen van storingen. Ook het monitoren en periodiek analyseren van storingen hoort bij onze dienstverlening, waarbij wij u kunnen helpen met het verbeteren van uw gebouw.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2