Spoordek Diemen succesvol ingereden!

Met succes hebben we het spoordek ingereden op ons project in Diemen! 

Tijdens de 51-urige buitendienststelling is het spoordek, dat maar liefst 1000 ton weegt, opgelegd op een zandpot-constructie die is aangebracht op de tijdelijke damwanden.

Ook worden legankers en groutankers aangebracht onder het spoor die zorgen voor de stabiliteit van de bouwkuip. Alle spoorse kabels en leidingen worden in het nieuwe spoordek gelegd en het bestaande bovenleiding-portaal is op het nieuwe dek geplaatst.

In totaal werken ongeveer 100 verschillende medewerkers aan het project gedurende het weekend in diverse shifts. Wij zijn trots op deze mooie prestatie en wensen iedereen de komende uren nog veel succes met de laatste werkzaamheden, het inhijsen van de voetgangersbrug en het terugbouwen van het spoor!

In opdracht van ProRail en de gemeente Diemen werkt de combinatie Mobilis TBI – Hegeman Bouw & Infra B.V. aan de nieuwe spooronderdoorgang in Diemen.

Met dank aan BonneveldMammoetVoorbij Funderingstechniek (TBI Infra)VolkerRailMarsé MontageKoop Bronbemaling B.V. / Koop Wasserbau GmbHKraan- en transportbedrijf Van Der Tol b.v.Vermeer Maatvoering BV en .

? Concrete Bouwfotografie

#trots #infra #samenwerking #onderdoorgang #inrijden #spoor #dagennacht #project

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2