Tuinstadhuis Hegeman update

Het Tuinstadhuis in Amsterdam, een naoorlogs kantoorgebouw aan het Plein ‘40-’45 in Amsterdam, is in opdracht van de @ gemeente Amsterdam gerenoveerd naar een moderne kantoorhuisvesting.

Bij dit stadsdeelkantoor verbouwen we alle 10 verdiepingen. We zijn begonnen met sloopwerkzaamheden en asbestsanering. Vervolgens zijn er van boven naar beneden nieuwe kozijnen in gehesen. Naast een opknapbeurt voeren we ook diverse verduurzamingswerkzaamheden uit, zodat het pand na de aanpassingen energieklasse A krijgt. Zo wordt gevelisolatie aangebracht, komen er zonnepanelen op het dak en wordt alle verlichting vervangen voor LED-armaturen.

Ook hebben wij de commissiezaal tijdens het zomerreces gerenoveerd zodat de raadsleden op tijd de vergaderingen kunnen bijwonen.

Het project wordt uitgevoerd in verschillende fases, zodat het pand niet leeg hoeft te staan tijdens de verbouwing. Als Hegeman zijn wij gewend om te werken ‘terwijl de winkel open blijft’, projectleider Dirk Blok ziet dit dan ook als een mooie uitdaging: “De gebruiker kan binnen weer aan het werk, terwijl wij tot en met oktober nog aan de buitengevel bezig zullen zijn”.

Eind dit jaar 2023 wordt het project volledig opgeleverd en teruggeven aan de gebruiker, de Gemeente Amsterdam.

Onze bouwpartners

  • Commissiezaal: @De Twee Snoeken, @Hoogendoorn, @BGI, @Equans, @Avesqo

 

Bekijk hieronder de foto’s van de commissiezaal en van de verbouwing

#hegemanbouwbedrijf
#hegemanservices
#drivenbychallenge
#gemeenteamsterdam

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2