Utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw in Nederland is aan een enorme verandering onderhevig. Transformatie en renovatie zijn vanuit de circulaire gedachte een belangrijk item, iets waar wij helemaal achter staan. Ook voor nieuwbouw blijven wij uiteraard een betrouwbare bouwpartner. Vergrijzing, privatisering en technologische ontwikkelingen hebben daarnaast enorme impact op de huisvesting. Nederland blijft bovendien een waterland, waarbinnen ook de energietransitie een steeds voornamere rol speelt. Allemaal ontwikkelingen waardoor wij ons uitgedaagd voelen!

Utiliteitsbouw

Zorg

De zorg is in Nederland onderhevig aan vele ontwikkelingen. Vergrijzing, privatisering en technologische ontwikkelingen hebben enorme impact, vanzelfsprekend ook op de huisvesting. Hegeman heeft niet alleen ruime ervaring in de zorg in zijn algemeen, de afgelopen jaren hebben we enorm veel expertise opgedaan op het gebied van bijvoorbeeld operatiekamers en cleanrooms. We zijn dan ook niet alleen een betrouwbare bouwpartner op basis van ons verleden, we zijn de bouwpartner voor de zorg van de toekomst!

Parkeergarages

Hegeman is vanuit haar multidisciplinaire kennis als geen ander in staat gebouwen voor commerciële dienstverlening vorm te geven. We ontzorgen immers graag op projecten “waarbij de winkel open moet blijven”, maar onze civiele en bouwkundige kennis komt ook uitstekend van pas bij de bouw van parkeergarages.

Onderwijs

Gebouwen voor onderwijs moeten voor de gebruiker optimaal ingericht worden in termen van gebruikerswaarde, toekomstwaarde en belevingswaarde. Dankzij onze relatief kleine maar slagvaardige organisatie zijn wij als geen ander in staat om deze waarde om te zetten tijdens het project. Wij luisteren naar de wensen van de klant en vinden het prachtig om dit te koppelen aan onze bouwkundige expertise. Samenwerking is volgens ons de absolute basis van meerwaarde!

Recreatie en sport

Bij recreatie en sport draait het als geen ander om belevingswaarde. Vanuit onze “platte” organisatie weten we ons als geen ander te verplaatsen in de klant en/of gebruiker. We schakelen tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering razendsnel van probleem naar klantgerichte oplossing. We zijn trots dat opdrachtgevers dit waarderen en ons dan ook steeds weer vinden.

Bedrijfshuisvesting

Gebouwen om in te werken moeten voor de gebruiker klantgericht, toekomstgericht en belevingsgericht zijn. Dat realiseren wij graag met onze relatief kleine maar slagvaardige organisatie. Wij luisteren naar de wensen van de klant en vinden het prachtig om dit te koppelen aan onze bouwkundige expertise. Samenwerking is volgens ons de absolute basis van meerwaarde!

Industrieel

We ontzorgen graag op projecten “waarbij de winkel open moet blijven”, zeker ook in de industriebouw. In omgevingen als Schiphol, havengebied of druk industrieterrein met logistieke uitdagingen voelen wij ons als een vis in het water.

Water en energie

Nederland is een waterland dat aan de vooravond staat van een enorme energietransitie. Vanuit onze hoogwaardige kennis en manier van werken zijn wij uitstekend in staat gebouwen als trafostations of bedoeld voor de watervoorzieningen vorm te geven. Niet alleen hebben wij en onze bouwpartners veel kennis van water en energie, ook onze kennis op civiel en bouwkundig gebied komt hierbij goed van pas!

“De prijzen die gewonnen worden zijn een beloning”.

Projectdirecteur Dienst Metro & Tram, Gemeente Amsterdam

“Ik zou Hegeman aanbevelen bij derden als een goede en betrouwbare bouwpartner”.

Hoofd Inkoop RTG Apeldoorn
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2