We werken samen verder aan veiligheidsbewustzijn

Een positief verlopen audit deze week heeft geresulteerd in de verlenging van ons “Veiligheidsbewustzijn Certificaat trede 3”. De totaalscore wisten we daarbij te verbeteren van 87% naar 93%, een mooie resultaat en een beloning voor de inspanningen van het afgelopen jaar!

Een aantal elementen staken er in positieve zin met kop en schouders bovenuit. Zo is er sprake van een open cultuur waarbij we elkaar aanspreken, is er heldere interne communicatie op het gebied van veiligheid en is de algemene veiligheidsbeleving in alle lagen van onze organisatie hoog.

Er waren ook verbeterpunten, waarmee we direct aan de slag willen. Zo zijn we wel eens te bescheiden richting bouw- en ketenpartners en werd ons meegegeven dat het delen van onze veiligheidsinitiatieven met de branche in zijn algemeenheid een positieve uitwerking heeft voor het interne en externe veiligheidsbewustzijn.

Hier gaan wij zelf op inzetten, maar we dagen onze volgers ook graag uit! Wil jij eens met ons sparren over het thema veiligheid? Neem dan contact met ons op en mail ons op KAM@Hegeman.com.

Want zeg nu zelf, wij willen toch allemaal dat iedereen s’avonds weer veilig thuis komt!?

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2