Wij zoeken nieuwe collega’s!

De orderportefeuille voor 2021 ziet er prachtig uit en we zijn al volop bezig met projecten voor de jaren daarna! Daarvoor zoeken we collega’s die samen met ons verder werken aan complexe utilitaire en civiele projecten, waarvoor het elk project weer haar eigen unieke uitdagingen heeft. Wil jij meewerken aan toonaangevende projecten om trots op te zijn, maar tegelijkertijd onderdeel zijn van een wendbare organisatie? Wil je deel uitmaken van een organisatie met gedreven collega’s die zich continu ontwikkelen en ondernemerschap pakken,  maar waarbij je jouw collega’s “gewoon” kent in plaats van dat je een klein radartje bent in een heel groot geheel? Dan is een job bij Hegeman iets voor jou!

Voor onze afdeling verwerving zoeken we kostendeskundigen civiel (standplaats Nijverdal) en utiliteit (standplaats Amersfoort) die meer kunnen en willen dan (eentonig) calculeren. Samen gaan we voor onderscheidend vermogen op complexe projecten, waarbij onze kostendeskundigen een belangrijk verschil kunnen maken!

Voor onze utilitaire projecten zijn we op zoek naar een senior projectengineer die meer kan dan alleen werkvoorbereiding. Samen met het je team ben je de spil tussen projectmanagement een uitvoering, waarbij kwaliteit voor op staat en je samen werkt aan projecten om trots op te zijn. 

Voor diezelfde utilitaire projecten zoeken wij een projectleider voor één of meerdere projecten die leiding geeft aan het team. Hij/zij is de manager die collega’s vanuit hun kracht laat excelleren en het totaaloverzicht en de voortgang bewaart. Van het nieuwe Holland Casino in Utrecht tot een school in hartje Amsterdam, jij bent in controll over de meest uitdagende projecten!

Tot slot zoeken wij een financieel manager. Ben jij de talentvolle, gedreven, ambitieuze en kritische financial en heb jij affiniteit met de bouw of projectmatig werkende organisaties? Ben je daarbij in staat om de verantwoordelijkheid te nemen voor de volledige financiële administratie van Hegeman Bouw & Infra? Dan is dit de vacature voor jou!

Meer informatie over deze vacatures vind je op https://www.hegeman.com/over-hegeman/werken-bij-hegeman/

Interesse? Neem dan vrijblijvend eens contact op met Jelle van Egmond via J.vanegmond@Hegeman.com of tel 0653926638 

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2