Young Management Program

Afgelopen maanden hebben enkele van onze jonge medewerkers gewerkt aan hun managementvaardigheden. In vijf bijeenkomsten hebben ze hun eigen managementstijl ontdekt, geanalyseerd en verbeterd. In de eerste sessies is aandacht besteed aan communicatie- en gedragsstijlen en de impact hiervan op samenwerking binnen een team. Ook zijn de deelnemers bezig gegaan met het analyseren van hun leiderschaps- en coachingsvaardigheden, waarna concrete persoonlijke doelen zijn opgesteld.

Als afsluiting hebben de deelnemers van onze Financieel Directeur Bart Schröder en Robbert van Dinther van KPE Groep het certificaat voor het behalen van de cursus in ontvangst mogen nemen. Met dit papiertje op zak en een concreet actieplan kunnen deze Hegemanners de opgedane kennis gaan toepassen binnen hun verschillende rollen in ons bedrijf. Als Hegeman blijven we investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Na de bouwvak zal een nieuwe lichting Jong Hegemanners bezig gaan met de ontwikkeling van hun managementvaardigheden. Zo bouwen we aan de toekomst!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2