Perronkappen Station Leeuwarden

De werkzaamheden omvatten het vervangen van de dakbedekking, schilderwerk, het vervangen van de kozijnen en glas, het aanbrengen van een nieuwe bestrating en het aanbrengen van nieuwe verlichting. Ook zijn er diverse kabelwerkzaamheden uitgevoerd. Hegeman+ heeft in samenwerking met BDG Architecten uit Zwolle het design en construct contract uitgewerkt naar tekeningen en bestek.

Hegeman+ is weg van stations!

Door de jaren heen heeft Hegeman+ werkzaamheden mogen verrichten aan tientallen stations. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwbouw, verbouw en uitbreiding of renovatiewerkzaamheden. In 2011 is het station in Hengelo door Hegeman+ onder handen genomen. En in 2014 is het Centrale Station in Amsterdam van binnen volledig opgeknapt.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2